Namron Veggboks 60 • 1214905

Namron multiboks 60 1,5 4 løp 16/20

fra Namron Namron Veggboks 60
Se/Still ett spørsmål ()
Namron Multiboks 60 1,5 4løp. 16/20. Boksen er del av et svært enkelt og praktisk, modulbasert byggesystem. Materialet består av selvslukkende og flammehemmende plast.

Montering

Skjulte bokser for innfelling. Utsparing på 73 mm.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”