Namron Koblingsboks • 1214939

Namron koblingsboks 100 sort IP20

-+
Tilbudet varer til og med i morgen
  • Stor koblingsboks
  • 3 stk strekkavlastere
  • 3- polet koblingsklemme
  • Skruefri, solid klikkmontering
  • Les mer...
Namron Koblingsboks 100 er en stor koblingsboks på 100 x 75 x 35 (25 innvendig dybde). Den har 3 stk strekkavlastere med god plass til aktivator. Leveres med 3- polet koblingsklemme.
Lokket er skruefritt med solid klikkmontering.
Brukes ikke plassen til aktivator så kan 3 stk. 3 polet klemmer monteres i 7 forskjellige posisjoner.

Produsert i kunststoff (ABS) lavhalogen selvslukkende materiale, og fås i både hvit og sort utførelse.

Bruksområde

Beregnet for innendørs bruk, IP20.

Montering

For montering på vegg.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”