Namron USB Kontakt • 6603284

Namron GAN USB A+C Hurtiglader 65W Sort

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
Namron GAN USB A+C Hurtiglader 65W Hvit er den ideelle ladekilden for alle dine enheter. Den er utstyrt med en kombinasjon av USB-A og USB-C porter, og gir deg kraftig lading i et kompakt og stilig design som passer inn i ethvert interiør.

Teknisk beskrivelse

Denne hurtigladeren aksepterer en tilførselsspenning på 200-240V AC ved 50Hz og har en maksimal strømtrekk på 1A. Den tilbyr en USB-spenning mellom 5-20V og en maksimal ladeeffekt på hele 65W. Med gjennomsnittlig aktiv effektivitet på 91% og effektivitet ved 10% belastning på 81%, er dette en pålitelig ladekilde. Den har en standbyeffekt på 0,19W og tilkobles enkelt med en skrutilkobling for kabler opptil 2,5mm². Laderen er innfelt i en standard veggboks, har målene 83,6mm x 83,6mm x 42,45mm, med en innfellingsdybde på 31,95mm. Den har en kapslingsklasse på IP20.

Funksjonalitet

Utstyrt med både USB-A og USB-C porter, slik at du kan lade en rekke enheter, fra smarttelefoner til nettbrett og bærbare datamaskiner. Med rask ladekapasitet gir den deg kraftig lading for å holde enhetene dine klare til bruk. Den er kompakt og passer sømløst inn i ditt hjem eller kontor.

Bruksområde

Namron Hurtiglader er ideell for alle som trenger en pålitelig ladekilde som gir en rask opplading. Den kan brukes i hjemmet, på kontoret eller hvor som helst hvor det er behov for rask lading. Enten du lader mobiltelefonen, nettbrettet eller bærbare datamaskinen, er denne laderen klar for oppgaven.

Montering

Montering av denne hurtigladeren er enkelt. Den er innfelt i en standard veggboks og kan enkelt installeres av en fagperson. Rengjøring og vedlikehold er også enkelt, bare bruk en fuktig klut for å holde den i topp stand.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”