Namron Downlightpakker • 90133

Namron Downlightpakke Alfa Reflektor WarmDim Sort 6 pk

fra Namron Alfa     
Se/Still ett spørsmål ()
Medlemskupp Bli medlem nå 20%Rabatt
Kapslingsgrad IP20
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kapslingsgrad IP44
Utstrålingsvinkel (grader) 35
Beskyttelsesklasse II - Dobbeltisolert
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Bruksområde Utendørs
Monteres direkte i isolasjon Ja
Dimbar Ja
Effekt (W) 10

Spar kr. 287,25*

90133

4 448,75

3 559,- eks. mva. Medlemspris 3 559,-Pris per 1 Stykk
15 på lager
Alnabru 1 for Hent-i-Butikk
-+
 • WarmDim
 • Tilt opptil 30 grader
 • Kan monteres direkte i isolasjon
 • Lavtbyggende
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

  • FDV
  • Brukerveiledning
  • Teknisk Datablad
Komplett Alfa Reflektor Warmdim Downlightpakke med det du trenger for å montere 6 stk. Alfa Reflektor Warmdim downlights.

Settet inneholder:

6 x Alfa reflektor Downlight Warmdim 10W matt sort, IP44.
Alfa Reflektor Warmdim er en pen lavtbyggende downlight med et rent design i høy kvalitet. Kan dimmes ned flimmerfritt og tiltes 30 grader. Med innebygget WarmDim får man fremdeles den samme behaglige fargen som en halogenpære (2800-2000K). Kan monteres direkte i isolasjonsmatter.

6 x Lavtbyggende og justerbar innfellingsboks for downlight fra Namron
Kan justeres fra 370mm til 570mm. Høyde på kasse: 48mm.

1 x Downlightkabel RXKX 90 2X1,5 Snelle 25M
Kabel for downlightanlegg med lederisolasjon og ytre kappe av blyfri PVC for maksimal driftstemperatur 90 °C. RXKX 90 er spesielt beregnet for downlight-belysning.

1 x Dimmer 250W 1-pol fra Namron
1-pol trykk og vri dimmer faseavsnitt som er egnet for LED, elektroniske trafoer og 230V halogen. Beskyttet mot kortslutning, overstrøm og overoppheting.

Bruksområde

Tar seg godt ut i alle rom i hjemmet og er også et godt valg for baderom (sone 2) eller utendørs da den er sprutsikker. Tilpass ditt hjem og din personlige stil.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”