Namron Veggboks 60 • 1214932

Namron bigboks 60 4 løp stender

fra Namron Namron Veggboks 60
Se/Still ett spørsmål ()
Namron bigboks 60 er en del av et svært enkelt og praktisk, modulbasert byggesystem. Denne veggboksen er på 71mm og med 4 løp. Materialet består av flammehemmende plast.

Funksjonalitet

Probox stusslåsen som brukes på Namrons bokser, skapmuffer og skjøtemuffer, er konstruert slik at rør enkelt kan vris ut etter montering uten at stusslås ødelegges.

Bigboksen er del av et superenkelt byggesystem.

Ekstrautstyr: Stusser:2x16/20mm, 2x16/20+16mm, 4x16mm, 5x16mm, 25mm, 32mm, 40mm, 50mm, skjøtestykke 71mm, skjøtestykke 84mm, blindstuss, stenderfeste m/spiker.

Bruksområde

Namron bigboks er en veggboks for enkel kledning. Boksen har et stort koblingsrom for trådløse enheter eller koblinger.

Montering

Dette er en skjult boks for innfelling. Utsparing på 73 mm.

Stusser og stenderfeste demonteres fra boksen ved å trekke stussen noe ut i øvre kant. Når låsetaggen er synlig vris stussen eller stenderfeste mot klokken og stussen er løs. Verktøy skal ikke brukes på stusser eller stenderfester. Når stussen er tatt av kan skjøtestuss monteres ved å sette skjøtestykke i stusshullet og dreies med klokken 45 grader (tang kan med fordel brukes).

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”