Namron Alfa reflektor Pro

Premium downlight med en unik, patentsøkt løsning som gjør monteringen revolusjonerende rask og enkel!
Så lett er det å montere Namron Alfa reflektor Pro

Revolusjonerende enkel montering med kun én hånd

Namron Alfa reflektor Pro har en unik, patentsøkt monteringsløsning med silikonlameller som erstatning for monteringsfjær. Løsningen gir rask og smidig montering med kun én hånd!

Silikonlamellene gjør det revolusjonerende enkelt - du simpelthen bare trykker downlighten på plass. Dermed slipper du å bruke tid på å justere monteringsfjær eller risikere å ødelegge taket ved å bruke kraft på monteringen. Demontering gjøres enkelt og uten risiko for å få fingrene i klem i monteringsfjærene.

Downlighten har integrert LED-lyskilde og leveres komplett med driver. Den er dimbar med faseavsnitt dimmer, og kan dimmes helt ned flimmerfritt. Kan tiltes opptil 30 grader. Finnes i både matt hvit (RAL 9003) og matt sort (RAL 7021). • Silikonlameller
 • «Monteringen fungerte utmerket! Så enkelt å bare dytte dem opp på plass. For å få dem ut igjen lirket jeg litt frem og tilbake samme vei som vippen på spotten, og vil si at det er mye enklere enn de med fjær. Veldig fornøyd. Misunnelig på de som skal montere disse fremover!»

  Marius Bentzen, ABC Elektro

 • Naturlig valg for nyinstallasjon

  En liten og plasseringsvennlig driver med hurtigkobling medfølger for raskere og enklere installasjon. Downlighten monteres i utsparinger på 83 mm og er det naturlige valget for nyinstallasjon. Den kan også monteres direkte i isolasjon, noe som gjør den ypperlig for bruk på steder der det er vanskelig å benytte downlightkasser.

  Alfa Pro med driver
 • Premium kvalitet

  Alfa reflektor Pro holder selvfølgelig samme høye lyskvalitet og effektivitet som de øvrige produktene i Alfa-serien. Pro har i tillegg en ny og forbedret reflektor som gir enda mer presis lyskjegle/lysfordeling og mindre strølys. RA- verdi på >95, som gir svært god fargegjengivelse.

  Premium kvalitet


Alfa reflektor ProRelaterte artikler