Namron Industriarmatur
3306721

Lysarmatur Storm LED 2X24W IP65

fra Namron
4,7 av 5 ()
Lysarmatur Storm LED 2X24W IP65
Kapslingsgrad IP65 Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Energiklasse A+ Effekt 2x24W Bruksområde Utendørs Beskyttelsesklasse I
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 764,15

Crazy Sunday -15% rabatt

3306721
611,32 eks. mva. Ordinærpris 899,-Pris per 1 Stykk
-+
Tett industriarmatur med LED lysplate. 230V.
Armaturhus i forsterket polykarbonat for å tåle de mer krevende oppgavene. Avdekning i opal polykarbonat.

Funksjonalitet

Syrefaste stålklips holder skjermen på plass.

Bruksområde

Velegnet for bruk utendørs og i tøffe miljøer som fjøs, storkjøkken, bilvask og lignende. Anbefales ikke i grisehus. Kan brukes på steder hvor omgivelsetemperaturen er fra -20 - +50.

Montering

Monteres i tak eller på vegg med festebraketter. Deksel festes med medfølgende syrefaste stålklips.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”