ØS Varme Øglænd system Varmekabel tilbehør ØS • 1036766

Lamiflex 20m² inkl. tape

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Beregningsprogram
Det stilles i dag større krav til trinnlydsdemping i boliger. Lamiflex trinnlydsplater har -19dB trinnlydsdemping, med spesielt god demping av lave frekvenser. Lamiflexplatene har spor for varmekabel, slik at det kan installeres gulvvarme. Aluminiumsfolien gir god varmefordeling. Det er valgt en lav effekt for å ta vare på parkett og andre overgulv med trematerialer. Leveres også i 20 m² pakke på pall som består av 20 m² Lamiflex, 10 m doppelsidig tape og 100 m aluminiumstape. Godkjent med ØS 30-21L 8W varmekabel. Bygghøyde: 8 mm.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”