Hensel tom koblingsboks m 11 stk membraner for IP5 • 1243430

Koblingsboks tom IP55 med membraner DE 9321 Hensel

Hensel tom Koblingsboks med membraner, IP55 med 2 strekkavlastere. Koblingsboksen leveres tom. DE koblingsbokser har 11 stykk stikkbar kabelinnføring IP55 uten bruk av verktøy.

Montering

Leder stikkes enkelt inn. For montering på vegg/tak

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”