Konstsmide Strømnett 32 LED 1x1m
86016

Julesystem Lysnett 32 x Led 1x1M 24V IP44

fra Konstsmide
Julesystem Lysnett 32 x Led 1x1M 24V IP44
Kapslingsgrad IP44
Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
86016

199,-

159,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Med dette lysnettet kan du kle stener, busker og hekker med 32 belysningspunkter i rav, formet som et nett 1x1m. Sort kabel for mindre synlighet i den mørke vinternatten.

Funksjonalitet

Mulighet for dimming ved kjøp av separat dimmer.

Bruksområde

Godkjent for utendørs bruk.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”