{{text}}

{{{text}}}

{{{text}}}
{{{text}}}

Julegavetips til huset!

Årets julegavetips 2020!

5 sikre julegavetips

I Norge er det uten tvil en ting som går igjen og igjen på ønskelister landet rundt – nemlig smarthus-produkter. Interessen har blitt betydelig større i året som har vært, da vi ønsker en enklere hverdag og vi har blitt mer miljø- og økonomibevisste nå enn noen gang. Her får du noen tips til hva som kan være årets gave under juletreet!

 • Tips 1: EZVIZ WiFi kamera

  Tips 1: EZVIZ WiFi kamera

  EZVIZ produserer en rekke innovative WiFi kamera for både ute- og innendørsbruk av høy kvalitet. Kameraene fungerer som tradisjonelle overvåkningskameraer, men de kommer også med funksjoner som toveis tale. Det gjør det mulig å se hva som skjer hjemme, eller på hytta, rett på telefonen og snakke med de som er på besøk. Kjøp EZVIZ WiFi kamera her.

 • Tips 2: WIZ WiFi belysning

  Tips 2: WIZ WiFi belysning

  WIZ er perfekt som gave, for man trenger ikke noe annet enn en router hjemme for å få satt de opp. De startet opp I 2016 og er ett av de raskest voksende merkene innen smart WiFi styrt belysning. WiZ jobber utelukkende med å tilby deg en av de enkleste og beste lysopplevelsene til en fornuftig pris. Kjøp WIZ WiFi belysning her.

 • Tips 3: EasyAccess dørlås

  Tips 3: EasyAccess dørlås

  EasyAccess lager høykvalitets dørlåser for en enklere, og nøkkelfri hverdag. EasyCodeTouch er en kodelås for ytterdør med touch display for kodeinntasting, men man kan også ha nøkkelbrikke. EasyFinger Touch har i tillegg fingeravtrykksleser! Begge dørlåsene er laget for de fleste nordiske dører, og forhold. De tåler alt av vær og vind og er testet ned i -35 grader. Kjøp EasyAccess her.

 • Tips 4: Heatit termostat Z-TRM3

  Tips 4: Heatit termostat Z-TRM3

  Heatit Z-TRM3 er en elektronisk termostat for elektrisk gulvvarme med innebygget Z-Wave. Termostaten er utstyrt med en enpolet bryter og passer inn i de fleste rammer som brukes i Norge (System 55, Elko RS16, Schneider Exxact og Norvesco). Termostaten tåler en belastning på maks 16A/3600W ved 230V og kommer i sort eller hvit utførelse. Kjøp Heatit Z-TRM3 her.

 • Tips 5: Bedre belysning med downlights

  Tips 5: Bedre belysning

  Huset fortjener også en julegave. Downlights er den perfekte gaven til de fleste rommene. Vi tilbyr et stort utvalg komplette pakker med LED downlights, kabel, innfellingsbokser og dimmer. Enklere blir det ikke! Vi hjelper deg gjerne med å skaffe elektriker også! Kjøp en downlightpakke her.

Flere Smarthus gaveideer

 • Fibaro er en enkel måte å starte med smarthus

  Fibaro

  Usikker på hvor man skal starte for å få deg smarthus? Fibaro er en av de største leverandørene av smarthus-produkter som benytter seg av Z-wave teknologi. De lager et helt modulært trådløst system med flott design så du skal kunne sette opp ditt eget økosystem basert på dine premisser og ønsker. Fibaro leverer alt fra dimmere til røykvarslere og sentraler (gateways), og har et stort fokus på datasikkerhet og brukervennlighet. Det skal være enkelt med smarthus. Kanskje en startpakke er tingen?

 • Athom Homey er en flott gave til de som ønsker seg smarthus

  Homey

  Smarthus er en jungel av alternativer, merker, signaltyper og muligheter. Men Athom har gjort dette mye enklere for oss med Homey! Athom Homey er en smarthus-sentral som fungerer med både Z-wave, ZigBee, WiFi og Bluetooth signaler. Den snakker med over 50 000 produkter fra mer enn 50 merker. Dette gir deg muligheten til å velge de produktene som passer dine behov og lommebok best uten å måtte ha mange apper. Få hele ditt smarthus inn i en app! Les mer om Homey her.

 • Gi noen gleden av smartbelysning med Hue

  Philips Hue

  Hue er utvilsomt den mest kjente og populære serien innen smarthus-belysning. Systemet har alt fra flotte lamper til lyspærer som du enkelt kan styre fra telefonen. Du kan planlegge når lys skal skru seg av og på, samt hva slags type belysning du ønsker gjennom dagen. Philips Hue ønsker deg velkommen hjem og lar deg styre lysene på alt fra soverommet til hagen. Det handler om å gjøre livet enklere og mer stemningsfylt. Se alle startpakkene her.

 • Julebelysning med personlighet

  Smart julebelysning

  Selv julebelysningen kan bli smartere. Den kan automatiseres til kun å være på når det er mørkt, eller automatisk skru seg på når du nærmer deg hjemmet. Du får muligheten til å velge om du vil ha hvitt lys, varmt lys eller farget lys. Du kan også kjøre en hel haug med effekter på belysning om du vil lage litt show. Det er kun fantasien som setter grensene her. Twinkly kommer i 12 eller 20 meters lengde.