Julegavetips!

Hva gir man til en som har alt? Eller til den som ønsker seg smarthusprodukter? Tom ønskeliste, eller bare vanskelig å velge? Her er noen tips til hva som kan være årets gave under juletreet!

Årets julegavetips 2023!

Til den «smarte»

I Norge er det uten tvil én ting som går igjen og igjen på ønskelister landet rundt – nemlig smarthus-produkter. Her finner du noen smarte julegaver:

 • Strømsparepakke

  Strømsparepakke

  Invester i en strømsparepakke som er den enkleste veien til lavere strømregning. Pakkene inneholder det du trenger for å styre to av de store lastene i hjemmet ditt, f.eks. varmtvannsbereder og gulvvarme, enkelt og rett fra mobilen. Pakkene er godkjente for støtte fra Enova.

 • Philips Hue

  Philips Hue

  Julegave til en som elsker å sette stemningen? Med Philips Hue har du muligheten til å trådløst styre lyset i hjemmet, uansett hvor du er. Lyssystemet kan monteres helt selv og består av lyskilder, lamper og lysbrytere.

 • Termostatplugg

  Termostatplugg

  Denne smarte veggpluggen er perfekt til den som ønsker å gjøre den gamle varmeovnen litt smartere. Den lar deg fjernstyre varmeovner, lamper og andre usmarte enheter via smarthub (Homey eller Futurehome).Til den frosne

Vi kjenner vel alle en frossenpinn? Her er den perfekte gaven:

 • Namron panelovner

  Namron panelovner

  Gi en julegave som varmer! Med Namrons panelovner får du en stilren ovn som blir en del av interiøret, i tillegg til en rekke praktiske funksjoner og innstillingsmuligheter. Med ukeprogram kan du til og med styre temperaturen ut ifra husholdningens behov.

 • Gulvovner

  Gulvovner

  En frittstående gulvovn er perfekt til den som alltid er litt kald. Gulvovnen er praktisk ettersom du kan flytte dem rundt etter behov. Med stilig og moderne design er dette ovner som du fint kan ha stående fremme.

 • Mill WiFi panelovner

  Mill WiFi panelovner

  Mill panelovner og varmeovner kan styres eksternt med mobilen, uansett hvor du er i verden. Sett opp et ukentlig program i appen basert på dine daglige rutiner, som også gjør at du ikke bruker unødvendig strøm når du ikke er hjemme.Til den som pusser opp

Skal du kjøpe gave til en som pusser opp? Her er noen tips som kommer til nytte!

 • Pop-up strømsøyle

  Pop-up strømsøyle

  Denne pop-up søylen er en perfekt julegave til en som pusser opp! Med ett trykk spretter søylen opp og du får tilgang på tre stikkontakter og to USB-poster (både A og C). I tillegg kan du lade telefonen, smartklokke og andre enheter – helt trådløst (dersom de støtter dette).

 • LED-strips

  LED-strips

  LED-strips er blitt en stor del av belysningen i mange hjem – eller i uterommet. Vi har både LED-strips til ute og inne, farger eller hvitfarger. Perfekt til å skape fin stemning.

 • SpotOn – en elektrikertjeneste fra Elektroimportøren

  SpotOn – en elektrikertjeneste fra Elektroimportøren

  Kjenner du noen som trenger elektriker? Med SpotOn får du fastpris umiddelbart og jobben gjort når det passer deg. Kanskje den perfekte julegaven til en som pusser opp?Til huset

Kanskje huset skulle fått en julegave i år?

 • Varmepumpe

  Varmepumpe

  En varmepumpe er en langsiktig investering som reduserer husets oppvarmingskostnader og øker verdien på boligen.

 • Komfyrvakt

  Komfyrvakt

  En komfyrvakt er en investering i sikkerheten i hjemmet. Hvis sensoren i komfyrvakten oppdager fare for en overoppheting/brann, vil den utløse en alarm og kutter strømmen til komfyren.

 • Elektromateriell

  Elektromateriell

  Vi har alt elektromateriell du trenger til huset. Visste du også at ELKO har en serie laget av havplast? Et fint alternativ til den som ønsker noe litt mer bærekraftig.Til den som har (nesten) alt

Vi kjenner vel alle noen som har alt og som aldri ønsker seg noe. Her er noen julegavetips som de kanskje ikke har fra før.

 • Trådløs lader

  Trådløs lader

  Denne geniale laderen kan du enkelt montere selv under bordplaten slik at du kan lade mobilen enkelt og helt trådløst!

 • Nexa brannslukker

  Nexa brannslukker

  Brannslukningsapparatene fra Nexa har stilig design og er en ekstra trygg julegave til de du er glad i.

 • Smart skjøteledning

  Smart skjøteledning

  Tenk at en skjøteledning kan være smart! Med denne smarte skjøteledningen kan du styre og automatisere elektriske apparater fra uansett hvor du befinner deg.Til den mørkredde

Lys opp hverdagen til en i familien eller vennegjengen som er mørkredd med disse julegavetipsene!

 • Ezviz kamera

  Ezviz kamera

  Ezviz smart overvåkningskamera er både en sikker og smart julegave. Ezviz WiFi kamera er både for ute- og innendørsbruk av høy kvalitet. Det gjør det mulig å se hva som skjer hjemme, eller på hytta, rett på telefonen og snakke med de som er på besøk.

 • Hodelykt

  Hodelykt

  Enten det er en som trenger litt ekstra lys på joggetur eller til en som trenger ekstra arbeidslys, så har vi et utvalg av hodelykter. En perfekt julegave til både den handy, sporty eller mørkredd.

 • Utebelysning

  Utebelysning

  Utebelysning bidrar til å skape en lun og stemningsfull atmosfære, og sørger for en hyggelig ankomst til hjemmet. Med ulike typer lamper lyser du opp vintermørket.