Hue Lightstrip Plus og outdoor

Skap den oppslukende lysopplevelsen du er på jakt etter med Hue Lightstrip. Philips Hue har to typer lightstrips – til innendørsbruk anbefales hue lighstrip Plus mens utendørs må du bruke lightstrip outdoor.


Philips Hue lightstrips

Hue lightstrip Plus

Hue Lightstrip Plus (White and color ambience) er en svært fleksibel lyskilde som enkelt kan forlenges bli hele 10m lang og som støtter. Ved at man kan forme den som du vil og at lightstripen kommer med lim kan den enkelt kan festes opp på de fleste overflater. Skap en unik atmosfære i hjemmet ditt ved å feste opp lighstripen under kjøkkenskap, rundt speil på bad, under møbler, langs lister eller andre steder du kunne tenkt deg å fremheve.Hue lightstrip outdoor

Hue lightstrip outdoor gir deg muligheten til å leke med lys utendørs. Lightstrip Outdoor gir deg et jevnt lys for direkte belysning, den er samtidig fleksibel å forme og bøye. Med sin høye kapslingsgrad på IP67 tåler den alle værforhold og passer derfor perfekt på våte steder. Legg den rundt busker, i blomsterbed, fest den under plattingkanten, på veggen eller under taket. Mulighetene er uendelige.


Les mer om Philips Hue