{{text}} {{{text}}}

Homey fra Athom

Har du lyst på lys som skrur seg på når du kommer inn i et rom, eller som dimmer seg ned når det blir mørkere ute? Panelovner som dempes de timene på døgnet du ikke er hjemme eller sover, TV som skrur seg på når nyhetene starter, kunne styre lydanlegg ved stemmebruk, garasjeport som åpner seg når du nærmer deg? Med smarthus er alt mulig – og Homey hjelper deg.
 • Athom Homey

  Smarthus er en jungel av alternativer, merker, signaltyper og muligheter. Men Athom har gjort dette mye enklere for oss med Homey! Athom Homey er en smarthus-sentral som fungerer med både Z-wave og ZigBee signaler. Den snakker med over 50 000 produkter fra mer enn 50 merker. Dette gir deg muligheten til å velge de produktene som passer dine behov og lommebok best uten å måtte ha mange apper. Få hele ditt smarthus inn i en app!

 • Få hele ditt smarthus inn i en app med Homey
 • Automatiser ditt hjem etter dine regler

  Homey gir deg muligheten til å styre dine smarthus-produkter via telefonen, men det er så mye mer du kan gjøre. Med Homey kan du automatisere ditt hjem. I hvilken grad avhenger kun av hvilke produkter du har eller skal kjøpe. Athom kaller det å gi ditt hjem en flyt – en «flow».

  En flow defineres som «når noe skjer og dette stemmer skal Homey gjøre». For eksempel, du kommer hjem, Homey spør deg om du vil høre på musikk, du svarer ja og musikk spilles av på dine Sonos høyttalere. Eventuelt, du kommer hjem og musikk bare starter. Du kan fjernstyre utstyr, du kan få varsler når barn har kommet seg hjem eller noen ringer på døren din. Du kan bygge opp ditt hjem helt etter dine spilleregler. Du kan velge hva som skal være helautomatisk og hva du skal være delaktig i å styre. Ingen hjem er like.

 • Homey er liten og plasseringsvennelig

  Snakk med Homey

  Innebygget i appen har du en talefunksjon. Denne gir deg muligheten til å styre de fleste funksjonene dine med stemmen. Det finnes mange innebygde kommandoer, men du kan også lage dine egne.

  «Skru på Bohemian rhapsody av Queen», «Senk temperaturen til 21 grader i stuen», «Er alle vinduer stengt?», «Skru av TV’en». Google Home (Google assistant) og Amazon Alexa fungerer også med Homey, så du må ikke finne frem telefonen fra lommen for å styre enhetene dine. Homey kan også snakkes til via Facebook messenger.

 • Homey kommuniserer med over 50 000 smarthus-produkter

  En dag med smarthus

  Du våkner av rolig musikk og det blir, litt etter litt, lysere i rommet, noe som hjelper deg og våkne på en god måte. Alle rom er i ønsket temperatur. Alt skrur seg ned når du reiser til jobb, men i det du går får du ett varsel på telefonen din. Du har glemt å lukke soveromsvinduet. Når du kommer hjem fra jobb skrur utelysene seg på og dørlåsen din åpner seg selv, panelovnene har varmet opp til ønsket temperatur, musikken din spilles av i stuen og det er lyst. Lampene dine varsler deg før det begynner å regne så du får tatt inn puter. Når du legger deg demper lys og varme seg.

  Dette er bare noen få av mulighetene du har med Smarthus. Athom Homey gir deg alle mulighetene.

 • Få hele ditt smarthus inn i en app med Homey
 • Anbefalt av TEK.no 24.03.19

  TEK.no ga Homey Anbefalt produkt 24. mars: "En kjekk «livredder» for deg som har et realt sammensurium av smarte dingser."

  "Homey kan være et livreddende produkt for deg som verdsetter friheten til å velge eller allerede har fylt opp kåken med smartdingser av ymse produsenter og kaliber. Men for deg som snarere er på planleggingsstadiet for et smarthjem, finnes det også andre gode alternativer som kan vurderes."

  Så hvis du er i markedet for smarthus-produkter men føler det er vanskelig å velge hvilket signal/protokoll man skal satse på er Homely noe for deg.

 • Homey fungerer med merker du allerede har

  Homey fungere med over 50 000 produkter, så du har nok allerede produkter hjemme som fungerer med den. Den fungerer slik at du laster ned apper i den så den fungere opp mot de ulike merkene - akkurat som en mobiltelefon. De tillater også at kunder og entusiaster lager apper til Homey så det dukker stadig opp nye produkter, merker og funksjoner som støttes.

  Dette er noen få av merkene Homey fungerer med:

  Dette er noen av merkene Homey snakker med

Forskjellen mellom Homey og Homey Pro

Begge versjonene av Homey er fullverdige smarthus-sentraler. Forskjellen på Pro og V2.0 er at Pro har en bedre prosessor og mer RAM som gir støtte for flere smarthus-apper på en gang. Kjernefunksjonaliteten er tilsvarende på begge enhetene, så hvilken du velger avhenger av hvort stort smarthus-nettverk du ønsker deg.

 • Athom Homey v2.0 (2019)

  Athom Homey v2.0 (2019)

  Homey V2 er det sentrale knutepunktet for ditt smart hus som kommuniserer med ZigBee og Z-wave produkter. Automatiser og kontroller hele hjemmet ditt fra en app som jobber med de merkene du allerede har. Med støtte for over 50 000 enheter vil du få en sømløs smarthusopplevelse.

  - Single Core 1 GHz CPU
  - 512 MB Memory (RAM)
  - Opptil 20 smarthus-apper

 • Athom Homey Pro (2019)

  Athom Homey Pro

  Homie Pro er en kraftig styringsenhet, som kommer med to kjerner og 1 GB RAM. All denne kraften gir nesten ubegrensede muligheter for styring av applikasjoner og gir deg muligheten til å kontrollere opp til 40 ulike applikasjoner samtidig!


  - Dual Core 1 GHz CPU
  - 1 GB Memory (RAM)
  - Opptil 40 smarthus-apper

Les mer om smarthus: