Hikmicro HIK Pocket2 kompakt termografikamera • 8009183

HIK Pocket2 kompakt termografikamera

-+
  • Smart og kompakt termografikamera
  • Termisk detektor på 256x192 piksler
  • Optisk kamera på opptil 8 MP
  • 16 GB innebygd minne
  • Les mer...
HIKMICRO Pocket2 er et smart og kompakt termografikamera som du alltid kan ha med deg i lommen med en termisk detektor på 256x192 piksler og et optisk kamera på opptil 8 MP. Kameraet tar både IR og vanlig bilde, slik at du alltid er klar for å dokumentere dine oppgaver.

HIKMICRO Pocket2 leveres klar til bruk med USB-strømforsyning, USB-kabel, håndledds stropp, veske og hurtig brukerveiledning.

Funksjonalitet

Funksjoner som fusjon og PIP som blander det termiske og fotobildet er innebygd i kameraet.

Pocket2 har et temperaturområde på -20 til 400 °C og en følsomhet på bare 0,04 °C, noe som i kombinasjon med den høye oppløsningen betyr at du kan se detaljer med små temperaturforskjeller. Pocket2 har en høy oppdateringsfrekvens sammenlignet med andre termografikameraer i denne prisklassen, og en kontrastrik berøringsskjerm på 640 x 480 piksler på 3,5 som gjør det enkelt å se detaljer i bildet. Kameraet kan også ta opp termografisk video i MP4-format med oppløsning på 640 x 480 piksler (ikke radiometrisk).

Det er et 16 GB innebygd minne i kameraet, så det er god plass til selv krevende oppgaver med mange bilder. Det oppladbare Li-Ion-batteriet sikrer deg omtrent 4 timers nonstop-bruk mellom ladinger, som tar omtrent 1,5 timer opp til 94% kapasitet, og ca 2,5 timer opp til 100%.

Bruksområde

HIKMICRO Pocket2 har fast fokus og er enkelt å betjene. Kameraet er egnet for håndverker, installatør, tekniker og bygningskonsulent som ønsker å bruke termografi i forbindelse med installasjon, reparasjon og feilsøking på for eksempel varmesystemer, elektriske sentralbord, gulvvarme, kontroll av isolasjon, kuldebroer og andre temperaturrelaterte problemer.

Montering

HIKMICRO Analyzer PC-programvare og app for iOS eller Android kan lastes ned gratis. Bilder overføres via USB-kabel eller Wi-Fi som er innebygd i kameraet.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”