Hikmicro HIK M30 termografikamera 384x288px • 8009185

HIK M30 termografikamera 384x288px

-+
  • Smart termografikamera
  • Termisk oppløsning på 384 x 288 piksler
  • Innebygd visuelt kamera på opptil 8MP
  • Termisk følsomhet på mindre enn 35 mK
  • Utskiftbart radiometriske termiske bilder
  • Les mer...
HIKMICRO M30 er et smart termografikamera med en termisk oppløsning på 384 x 288 piksler (110.592 piksler). M30 lagrer radiometriske termiske bilder på et utskiftbart Micro SD -kort, og har en termisk følsomhet på mindre enn 35 mK.

HIKMICRO M30 leveres komplett med 2 utskiftbare / oppladbare Li-ion-batterier, bordlader med strømforsyning, USB-kabel, håndleddsrem, 64GB SD kort, koffert og hurtigstartmanual. Du kan gratis laste ned HIKMICRO Analyzer -programvare for Windows og HIKMICRO Viewer for mobile iOS- og Android -enheter.

Funksjonalitet

Kameraet har et temperaturområde på -20 - 550 °C, og viser det termiske bildet på en 3,5 Touch LCD -skjerm. M30 har et innebygd visuelt kamera på opptil 8MP, slik at du kan ta opp både et termisk og et visuelt bilde av objektet, og innstillinger som kan blande de to bildene for å oppnå bedre bildekvalitet.

Funksjoner som sentermålingspunkt, maks målepunkt, min målepunkt og målepunkt av er bare noen av de mange nyttige funksjonene du også finner i dette rimelige termografikameraet.

Bruksområde

Det perfekte verktøyet for håndverkeren, installatøren og teknikeren som ønsker å bruke termografi i forbindelse med installasjon, reparasjon, feilsøking og dokumentasjon av temperaturrelaterte problemer på for eksempel varmesystemer, elektriske paneler, gulvvarme og kontroll av isolasjon og kuldebroer ved byggtermografi.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”