{{text}} {{{text}}}

Google Home og Google Home mini

Google sine smarthøyttalere gir deg muligheten til å stemmestyre alt fra musikk og TV til lys og varme. Google assistant gir deg også svar på det du måtte lure på, og du kan benytte den som din personlige assistent. Gjør hverdagen morsommere med google Home.
Google Home og Home mini
 • Google Home Vs. Google Home mini

  Det er en betydelig prisforskjell på Google Home og mini, og det med god grunn. Den ene er en smarthus-høyttaler med god lydkvalitet som egner seg til musikkavspilling. Den andre er liten, morsom og veldig plasseringsvennlig med tanke på størrelsen. Mini egner seg godt til å høre nyheter og en podcast, så hvis dette primært er bruksområdet er det mye mer produkt for pengene. Utover dette er det veldig lite som skiller produktene.


 • Google Home

  Google Home

  Google Home er den originale assistenten med god lyd, greit med bass, intuitiv touch kontroll på toppen av enheten, god mikrofon og et flott minimalistisk utseende. Egner seg godt til bruk i stuer, kjøkken og andre steder du ofte oppholder deg.

  + God lydkvalitet med bass
  + God sensitive mikrofon
  + Fint minimalistisk design
  + touch kontroll på toppen

 • Google Home mini

  Google Home mini

  Google Home mini er det rimeligste alternativet. Den tar mindre plass, kommer i tre ulike farger og fungerer like fint som storebroren til alt utenom musikkavspilling. Egner seg godt til bruk i soverom, bad og andre steder hvor musikkvalitet ikke er det primære behovet.

  + Liten og plasseringsvennlig
  + Fine farger som passer til ulike miljø
  - ingen bass
  - lavere volum enn Google Home
  - ikke intuitiv touch kontroll

 • Få beskjed om dagens gjøremål Få beskjed om dagens gjøremål
 • Skru på musikk, selv med skitene hender Skru på musikk, selv med skitene hender
 • Styr Hue lys med Google Home Styr Hue lys med Google Home
 • Hva fungerer Google Home og mini sammen med?

  Google Home kommer med støtte for stemmestyring av Philips Hue, Nest, WeMo og Arlo produkter samt andre Google produkter som Chromecast, Chromecast Audio og Chromecast ultra. Men for mange som har andre Smarthus-løsninger kan Google Home fungerer utmerket som et tilleggsprodukt. Fibaro og Homey har støtte for Google assistant, så du kan koble opp Google Home og mini mot disse systemene så du har talefunksjon flere steder enn bare fra telefonen din!


 • Hva hører Google egentlig på?

  Noen er bekymret for hvor mye Google vil lytte til hva som blir sagt og hvor mye av den informasjonen som vil bli lagret. Google Home lytter kun når kommandoene «Hey Google» eller «OK Google» blir brukt. Du vil da se at enheten lyser opp så du skal vite at Google lytter. Det du spør om vil da også bli lagret, og du kan selv se hva Google mener du har spurt om. Det Google registrerer deles ikke med andre firmaer, så din samtale med Google er trygg.Andre Google produkter: