EZVIZ Smart kamera • 94550

Ezviz H6C FHD

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning
EZVIZ H6c er den perfekte løsningen for å opprettholde tryggheten i ditt hjem uansett hvor du er i verden. Med en imponerende oppløsning på 1080p og 360° roterende visjon, dekker den alle hjørner og gir deg fullstendig oversikt.

Funksjonalitet

Hold deg oppdatert med bevegelsesdeteksjon og smarte sporingsvarsler som gir deg øyeblikkelig informasjon om hva som skjer hjemme. EZVIZ H6c sørger for at du aldri går glipp av viktige detaljer. Alt dette er tilgjengelig rett fra EZVIZ-appen din, slik at du kan overvåke hjemmet ditt eksternt med letthet.

Skap en virtuell forbindelse mellom deg og din kjære familie med EZVIZ H6c. Vær den første til å få beskjed når barna kommer hjem fra skolen, og følg med på de små øyeblikkene med kjæledyrene dine ved å spore #EZVIZMoments når de er rampete. Med den praktiske toveis snakkefunksjonen kan du til og med gi beskjeder til familien din eller berolige kjæledyrene når du er på vei hjem. EZVIZ H6c gir deg den tryggheten du trenger og gjør det enkelt å holde kontakten med det som betyr mest for deg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”