EZVIZ Smart kamera • 94552

Ezviz EB3 2k

-+
Tilbudet varer til og med i morgen
  • 2K Oppløsning
  • Opptil 120 dagers batterilevetid
  • Fargenattsyn, 15m rekkevidde
  • Aktivt forsvar med sirene
  • H.265 Videoteknologi
  • Les mer...
    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning
Opplev klarere visjon og enklere beskyttelse med EZVIZ EB3, et utrolig brukervennlig utendørs sikkerhetskamera med krystallklar 2K-oppløsning og mer. Med stabil drift i opptil 120 dager på en full batterilading, kan dette kameraet plasseres nær hjemmet ditt uten behov for komplekse ledninger eller dyre installasjonsgebyrer. Det er det ideelle og tilgjengelige valget for familier som trenger ekstra sikkerhet.

Funksjonalitet

1. **2K Oppløsning:** Leverer imponerende detaljer.
2. **Opptil 120 dagers batterilevetid¹ (5200 mAh):** Langvarig og pålitelig.
3. **Smart Human Motion Detection:** Deteksjon av menneskebevegelser.
4. **Fargenattsyn:** Klart og fargerikt nattsyn.
5. **Værbestandig Design:** Tåler regn, støv og snø.
6. **Aktivt Forsvar med Sirene og Strobelys:** Ekstra lag med beskyttelse.
7. **Toveis Kommunikasjon:** Enkel interaksjon.
8. **Tilpassbare Stemmevarsler:** Smartere varsler.
9. **H.265 Videoteknologi:** Effektiv lagring og visning.
10. **Smart Integrering med Google Assistant og Amazon Alexa-aktiverte enheter²:** Enkel styring.
11. **Fungerer med EZVIZ Solar Panel³ for batterilading:** Bærekraftig energikilde.
12. **Støtter MicroSD-kort (opptil 256 GB) og EZVIZ Cloud Storage⁴:** Fleksible lagringsalternativer.

EB3 er et pålitelig batterikamera som du enkelt kan sette opp og glemme. Med en 5200 mAh oppladbar batteripakke, trenger du bare å lade den hver 120. dag¹ for å holde den i drift. Er du bekymret for batterinivået? Du kan også kjøpe en EZVIZ solcellepanel³ for å holde kameraet strømforsynt.

Ingen behov for basestasjon eller ledninger. Nyt imponerende detaljer med 2K-oppløsning, og få klar, fargerik nattsyn opptil 15 meter unna. Motta smartere varsler takket være PIR-sensor og menneskeformdeteksjon.

EB3 er en våken vakt som jobber døgnet rundt med aktivt forsvar og toveis kommunikasjon. Administrer kameraet enkelt via EZVIZ-appen, og integrer det sømløst med Google Assistant og Amazon Alexa-aktiverte enheter² for enkel håndfri kontroll.

Bygget for lang levetid med et værbestandig design. Opplev forbedret visningsopplevelse med mindre videofiler takket være H.265-videoteknologi. Velg trygg lagring med opptil 256 GB på lokal mikroSD-kort eller abonner på EZVIZ CloudPlay for fullt kryptert sky lagring.

Beskytt dine data og personvern med AES 128-bit kryptering, TLS-krypteringsprotokoll og flertrinns autentisering. Alt tilgjengelig gjennom EZVIZ-appen, som kobler deg til hjemmet ditt uansett hvor du er.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”