{{text}} {{{text}}}

EVOline V-Port 2x stikk - Nedsenkbar stikkontakt - • 1504301

EVOline V-Port 2x stikk

EVOline V-Port 2x stikk
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
1504301

2 072,-

1 657,60 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 3-6 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
    • Dokumentasjon

    • Produktblad
    • Brukerveiledning
EVOline V-Port med 2x stikk. Nedsenkbar skjøtekontakt for hjørnemontering. Et lett trykk på undersiden får kontaktene til å vise seg. Leveres med 2,5 meter løs kabel med Evoline Plug støpsel.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”