Namron Energipakker • 92810

Bakkemontert solpakke 2 x 12 paneler

    • Dokumentasjon

      • Brukerveiledning
      • Teknisk Datablad

Bakkemontert solcellepakke

Vi har satt sammen en pakke som inneholder alt du trenger over bakken for å sette opp din egen lille solcellepark. Du kan enkelt skalere størrelsen ved å sette sammen flere pakker. Panelene er av typen bifacial som fanger sollyset fra begge sider, noe som er spesielt godt egnet i Norge hvor vi har reflekterende snø på bakken store deler av året. Kommunikasjon med inverter som viser produksjon på App går via 4G IoT, som er inkludert i prisen i 10 år.

Dette er et godt alternativ til deg som ikke ønsker å gjøre en større rehabilitering av et tak før du kan bygge et solcelleanlegg, eller til deg som har et område du ikke får utnyttet til andre formål. Anlegget er enkelt å montere og du har mulighet til å stå på bakken å gjøre mekanisk montasje selv. Vi har samarbeidspartner som lager alt underlag for søknad ihht. PBL, her får du også stikkplan som viser fundamentering med GPS lokasjon dersom du benytter dette. Anlegget kan fundamenteres med jordskruer, Z-påler eller på støpte fundamenter.

Pakken består av:

- 24 stk Trina Solar NEG9RC.27 425 watt solcellepanel
- 1 stk Afore 10 kw inverter
- Alt montasjeutstyr over bakke
- kabler
- strips
- plugger

Garantier:

Panel: 25/30 år (produkt/produksjon)
Inverter 5 år
Montasjeutstyr 12 år

Montering

Plassbehovet er ca 14 x 3,3 meter pr. pakke. Montasjen er dimensjonert til områder med snølaster inntil 4,5 KN og vind 22 m/s. Ta kontakt for montasje i områder med mer snø eller vind, så gjør vi en beregning.

Estimert produksjon pr. pakke forutsatt rett sydvendt montasje i Sør-Norge er ca 8500 KWh/år.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”