Elektroimportøren Partner

Elektroimportøren Partner tilbyr en rekke ferdig montert pakker for privatkunden.

Hva er ferdig montert elektrikerpakker?

hva er ferdig montert elektrikerpakker
 • Din lokale elektriker

  Elektroimportøren er opptatt av å gjøre hele opplevelsen med å kjøpe elektrikertjenester problem- og risikofritt. Nå tilbyr vi elektrikerpakker ferdig montert til fast pris og avtalt tid!

 • Ingen overraskelser

  For deg som vil ha det enkelt. La en av våre partnere ta installeringen! Alle våre partnere er registrerte installasjonsvirksomheter (elektrikere) og sikrer at installasjonen blir forskriftsmessig utført, i alt fra planlegging, via gjennomføring, til ferdigstillelse og dokumentasjon.

 • Ferdig montert elektrikerpakke

  For deg betyr elektrikerpakker med ferdig montert; fast pris, avtalt tid og du er sikret en fagmessig og forskriftsmessig installasjon - ingen overraskelser - ingen liten skrift eller skjulte kostnader – og best av alt; din lokale elektriker kommer når det passer deg.

 • Ferdig montert komfyrvakt

  Med vår ferdig montert pakke av komfyrvakt, får du en utskiftning av eksisterende komfyrstikk til komfyrvakt, eller montering av komfyrvakt på eksisterende opplegg for komfyr av våre sertifiserte partnere som sikrer deg trygghet og enkelhet. Pakken vår inneholder komfyrvakt, materiell, oppmøte og inntil 50km reisevei tur/retur.

 • Hva gjør en komfyrvakt?

  En komfyrvakt beskytter deg mot tørrkoking og komfyrbranner. En komfyrvakt detekterer varmgang og tørrkoking på komfyrtoppen din, og bryter strømmen før det utvikler seg til en farlig situasjon. Dette er et sikkerhetsprodukt det stadig blir større og større fokus på, og er et krav ved installasjon i nye boliger.

   Sorter etter 1 Artikler
  52307

  4 300,-

  3 440,- eks. mva. Pris per 1 Pakke
  -+