Elektroimportøren Partner Elektrisk kontroll • 52310

El-sjekk bolig

    Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

Fastpris!

52310

2 500,-

2 000,- eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
Trenger DU en el-sjekk?

Det er en kjensgjerning at det er mange elektriske anlegg der ute som har et stort potensiale/behov for utbedring. Et el-anlegg varer ikke evig, men trenger service, vedlikehold og utbedringer, da det gjennomgår både slitasje og bruksendringer. Å få utført en sjekk av ditt elektriske anlegg, vil avdekke farlige mangler som kan føre til branntilløp og strømgjennomgang! En elektriker går da gjennom ditt elektriske anlegg, og kommer med en tilstandsrapport med forslag til eventuelle utbedringer, og en alvorlighetsgrad over eventuelle mangler. I tillegg kan han også komme med forslag som kan gi deg økt komfort, og energi-økonomisering. Tar du en el-sjekk vil det gi deg bedre kjennskap over tilstanden til ditt elektriske anlegg, og du kan vurdere hvilke utbedringer som burde tas tak i.


Pakken inkluderer:

1 oppmøte, inntil 50 km reisevei t/r

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”