{{text}}

{{{text}}}

{{{text}}}
{{{text}}}

Elektroimportøren Partner Sikringsskap • 52336

Ferdig montert rehab sikringsskap

Ferdig montert rehab sikringsskap
Spenning (V) 230
Belastning (A) 63
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner
52336

9 995,-

7 996,- eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
  • Ny innmat i ditt sikringskap
  • Hever sikkerhetsnivået
  • Beskytt el-anlegget ditt
  • Les mer...
Rehabilitering sikringsskap

Sikringsskapet er el-anleggets hjerte. Ved å rehabilitere dette og få jordfeilautomater på alle kurser hever du sikkerhetsnivået for deg og ditt hjem betydelig. Med overspenningsvern vil du også beskytte el-anlegget ditt mot overspenninger som til tider oppstår på el-nettet grunnet for eksempel lynnedslag. Ditt eksisterende sikringsskap vil bli gjenbrukt, innmaten vil bli ny.

Pakken inneholder: 1 stykk OV-vern (hovedsikring), 8 stykk jordfeilautomater 10-16A, 1 stykk jordfeilautomat 20-25A, overspenningsvern og renoveringsramme.

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Teknisk beskrivelse

8 jordfeilautomater, overspenningsvern (mellomvern) og OV-vern.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand, tilfredsstillende jordledere og tilførselskabel, samt at det er tilkomst til sikringsskapet.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”