Elektroimportøren Partner Overspenningsvern • 52353

Ferdig montert montering overspenningsvern

    Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner
52353

2 890,-

2 312,- eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
Montering av overspenningsvern

Øk sikkerheten i hjemmet og få montert overspenningsvern. Ved å montere et overspenningsvern i sikringsskapet ditt vil du ha en god beskyttelse av din elektriske installasjon ved overspenninger på strømnettet. Overspenninger kan komme av flere årsaker, f.eks. lynnedslag og inn/utkobling gjort av bl.a. e-verkene. I tillegg minsker man risikoen for mulige branntilløp som følge av overspenninger.

Pakken inneholder: 1 stk. overspenningsvern.

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand og tilfredsstillende utjevningsforbindelser mot jord. Dette vernet er et mellomvern, det vil beskytte din elektriske installasjon. Ønsker man i tillegg å beskytte elektriske apparater må man montere ytterligere pluggbare finvern i tillegg til dette mellomvernet.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”