EasyAccess - smarte dørlåser

Easy Access er et innovativt norsk selskap som lager elektroniske, nøkkelfri dørlåser for ytterdører med fokus på kvaliutet og design. Dørlåsene er laget for nordiske forhold, er enkle å montere og de kan gjøres smarte.

EasyAccess - smarte dørlåser

Nøkkelfri dørlåser er ikke noe nytt. Men i dag kan du full kontroll på hvem som kommer hjem til deg, om døren er låst, eller hvem som ringer på. Alt rett fra telefonen. Easycodetouch og Easyfingertouch kommer begge med nøkkelbrikke og touch display for kode. Easyfingertouch har i tillegg fingeravtrykksgjenkjenning. Man kan koble opp begge låsene til Zigbee smarthusløsninger med en modul som kjøpes separat. Om man ønsker en smart dørlås med full funksjonalitet, men ikke har smarthus løses dette enkelt i kombinasjon med deres smarte ringeklokke, Easyring V2.

Det som skiller de fra veldig mange andre smarte dørlåser er at du kan bruke en tradisjonell nøkkel, en nødnøkkel, også. De fleste smartlåser for private hjem bruker batteri, og er det en ting man ikke ønsker så er det å komme til en låst dør man ikke får gjort noe med. Mulighet for nødnøkkel er viktig, spesielt om man ikke alltid husker på å bytte batteri i tide.


EASYCODETOUCH og EASYFINGERTOUCH

Stilig kodelås med touch display, nøkkelbrikker, markedets mest moderne kodelås, markedets enkleste montering, minimalistiske design og nødnøkkel funksjon gjør dette til et trygt valg. Den er selvsagt CE godkjent og oppfyller generelle forsikringskrav. Easyfingertouch har også fingerprint og kan holde opptil 199 fingeravtrykk.

Easy touch serien er smartkodelåser for ytterdør med touch display, noe som gir låsen et stilig design. De leveres med standard låsekasse for Skandinaviske mål med hakereile avlåsing som gir ekstra sikkerhet. Nå med MiFare classic tag leser og de leveres med tre stk nøkkelbrikker. Smartlåsene er forberedt for den kombinerte Easy Zigbee 3.0/BLE modulen og EasyRing Lock modulen. Førstnevnte lar deg koble låsen inn i smarthus systemer eller styre låsen via BLE (Bluetooth low energy). EasyRing lock modul lar deg sammenkoble lås og EasyRing WIFI ringeklokke slik at man kan fjernåpne låsen fra EasyRing App. Markedets enkleste montering uten borring. Solid sluttstykke til karmen følger også med.


Metoder for å låse opp smartdørlåsene:

- Pin Kode
- RFID Brikke (følger med 3stk)
- Fysiske Nødnøkler (følger med 3stk)
- Fingeravtrykk (kun easyfingertouch)
- Zigbee 3.0 / BLE (ekstra modul kreves)
- EasyRing App (EasyRing V2 og Easy Ring lock modul kreves)EASYRING V2 - MER ENN BARE EN RINGEKLOKKE

Easyring er en ringeklokke med kamera og toveis kommunikasjon, som gir deg full oversikt over inngangspartiet på hus, hytte eller kontor. Du kan motta varsel ved bevegelse utenfor boligen, automatisk lagre bilder og video når bevegelsessensoren aktiveres, eller når noen ringer på og du ikke svarer. Hvis det ringer på når du ikke er hjemme kan du se og snakke med vedkommende via appen på telefonen.

EasyRing leveres med en trådløs innvendig enhet som varsler deg når noen ringer på, selv om telefonen er utilgjengelig. Ved å trykke på hengelåsikonet kan man også låse opp EasyAccess sine elektroniske låser og slippe vedkommende inn (krever EasyRing Lock modul). Man kan til enhver tid gå inn å se på kameraet og ta bilder eller video vi appen. I LED displayet kan man selv velge sin velkomsthilsen via EasyRing App. Strømsatt for stabil drift utendørs i nordisk klima. App har støtte for å ha flere (max 6) EasyRing tilkoblet, f.eks på hytta eller kontoret.

EasyRing Lock module lar deg sammenkoble EasyRingV2 WIFI ringeklokke og EasyAccess låser for å kunne fjernåpne låsen via EasyRingV2 App. Praktisk ved for eksempel hjemlevering av pakker osv.EASY ACCESS ZIGBEE / BLE MODULE

EasyAccess module er en modul med både BLE og Zigbee 3.0 kommunikasjon. I utgangspunktet er vår module bygget på en åpen Zigbee 3.0 standard og kan derfor legges inn i de fleste systemer som støter dørlås og Zigbee 3.0. EasyAccess modul støtter i dag: Safe4, Homely, Futurehome og Homey.Les mer om smarthus