Easee Ladestasjon Tilbehør • 91596

Easee kabelholder U-Hook Sort

Få kontroll på ladekabelen med Easee U-Hook i sort pulverlakkert rustfritt stål, laget for deg som ønsker noe mer.

Funksjonalitet

Kabelholderen vår er laget for å heve nivået på Easee installasjonen din.

Montering

Alle delene som kreves for å montere den ligger i den nydelige og kompakte emballasjen. Monteringsskruene er i syrefast A4 stål og blir skjult når kroken er ferdig montert. Sømløst og elegant.

Monter braketten på veggen med de medfølgende skruene. De to pilene skal peke opp og være synlige. Ta U-Hooken og skyv den på. Når du hører et klikk er den på plass. Du trenger et verktøy for å fjerne kroken.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”