Cenika Distr.klemme Al/Cu 2x25/2x16 • 1201216

Distribusjonsklemme Al/CU 2x25-2x16 Blå

Distribusjonsklemmer som kan klipses sammen med flere av samme type. Fås i fargene Grå, blå og Grønn. Godkjent for tilkobling av aluminium og kobber. Inngående side: 2x25 - 2,5mm2, enkjernet/flertrådet (2x16 - 1,5mm2 med endehylse). Utgående side: 2x16 - 2,5mm2 enkjernet/flertrådet (2x10 - 1,5mm2 med endehylse). Tilkoblingsmoment er angitt på klemme.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”