Philips Damplampe / Gasspære
3858241

CDM-T 70W/830 MASTERCOLOUR G12

fra Philips
CDM-T 70W/830 MASTERCOLOUR G12
Fargetemperatur 3000
Effekt (W) 70
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Metallhalogenlampe fra Philips med strålende fargegjengivelse, svært mye lys og gjennomsnittlig levetid på 12.000 timer. Service levetid er 9000 timer. (70% av lyskildene lyser). Kelvin 3000K. Lumen 6600Lm. Sokkel G12.

Teknisk beskrivelse

Lyskilde

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”