Black Friday 2019

I år er Black Friday på fredag 29. November 2019 og vi fortsetter suksessen fra ifjor med årets største salgsdag på nett og i butikk med superpriser!


Meld deg inn i vår kundeklubb og motta eksklusive tilbud, 10% rabatt* på ordinære priser ved neste kjøp og andre medlemsfordeler!

Ved å melde deg inn i vår kundeklubb samtykker du til at vi kan sende deg eksklusive tilbud, tilbudskampanjer, kuponger, rabattkoder, nyheter og trender på e-post/SMS. Medlemskapet er helt gratis og uforpliktende. For å reservere deg må du først avslutte klubbmedlemskapet. (Samtykke)

Hva er Black Friday ?

Black Friday, eller svartfredag, er en årlig handledag som finner sted dagen etter Thanksgiving i USA. Dagen er tradisjonelt begynnelsen på julehandelen og mange utsalgssteder åpnes ofte så tidlig som klokka tre på natta eller tidligere og tilbyr en rekke salgsvarer, ofte begrenset i antall eller tidsrom. Ettersom Thanksgiving i USA alltid faller på den fjerde torsdagen i november vil Black Friday finne sted på en fredag mellom 23. og 29. november (Kilde: Wikipedia).