Steinel Bevegelsesensor
1478423

Bevegelsesmelder med fotocelle IS 130-2 Hvit STEINEL

fra Steinel
Bevegelsesmelder med fotocelle IS 130-2 Hvit STEINEL
Spenning 230V Kapslingsgrad IP54 Beskyttelsesklasse II Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Sensoren har en rekkevidde på opptil 12m for gående personer som beveger seg på tvers av sensoren (tangential bev.retning). Innebygget fotocelle og innstilling for etterlystid på opptil 35min. Utenpåleggende montasje på vegg. Høyde: 2,5-3,5m over bakken. Maksimal belastning: maks 4 stk. elektronisk forkobling og sparepærer (maks 88µF). Forøvrig maks 400W lysrør. Minstelast 10W. HxBxD: 130x78x84 mm. Farge: hvit.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”