Micro Matic UR MM7692TRO DIM UKE 1K 2POL BT EXH • 1400045

AstroDim BT150 MM7692 Mi.Control 2POL exxact hvit u/ramme

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
   • App Store
   • Google Play
Astrodimmer MM7692 Mi.Control er et moderne 2-polt astrour med opptil 150W LED faseavsnitt dimming, 100 minneplasser og 10 års gangreserve. Uret har all den funksjonalitet og kvalitet du forventer fra et Micro Matic astrour.

Uret leveres i ny og miljøforbedret emballasje.

Funksjonalitet

Foruten minnefunksjon og min/maks-verdi kan selvfølgelig lysnivå stilles individuelt for hvert program/hendelse man programmerer. Programmering gjøres via integrert Bluetooth med Mi.Control-appen som er fritt tilgjengelig i App Store og Google Play. Det er mulig å fjernstyre uret innenfor rekkevidde på om lag 10 meter innendørs.

Montering

Uret monteres i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe MTC-VH.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”