Afore inverter HNS3000TL-1 • 6607262

Afore inverter HNS3000TL-1

Afore HNS-serien 1kW til 3kW enfase-inverter er designet for bruk med PV-systemer i boliger, og små installasjoner . Alle modellene har unibody-hus med anodisert aluminiumsstruktur som øker holdbarheten og effektivt forhindrer korrosjon. Unibody-huset sikrer også effektiv varmefordeling, noe som forbedrer påliteligheten betydelig og forlenger levetiden til inverterne.

Funksjonalitet

Denne solinverteren kommer med avanserte funksjoner, inkludert en anti-feed-in funksjon, 1,5 ganger PV-oversizing, og flere intelligente beskyttelsesfunksjoner for å sikre optimal ytelse. Den innebygde smarte IV-kurve skanningen gir ekstra nøyaktighet i energiproduksjonen. Med 10 års inkludert 4G IoT som standard uten behov for abonnement, og muligheten for Wifi og LAN som tilleggsfunksjon, gir denne inverteren en fleksibel tilkoblingsløsning. Installasjonen er enkel og rask, og den er MODBUS-klar for enkel integrasjon i systemet. Med en solid 10-års garanti gir denne solinverteren pålitelig støtte til solenergisystemet ditt.

Montering

For veggmontasje

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”