Årets julegave er smarthus - se våre guider og gigantiske utvalg!

 • Smarthus er årets julegave

  Årets julegave er smarthus

  I Norge er det uten tvil en ting som går igjen og igjen på ønskelister landet rundt – nemlig smarthus-produkter. Interessen har blitt betydelig større i året som har vært, vi ønsker en enklere hverdag, og vi har blitt mer miljø- og økonomibeviste nå en noen gang. Her får du noen tips til hva som kan være årets gave under juletreet! Se alle julegavetipsene her

 • Fibaro smarthus

  Fibaro smarthus

  Usikker på hvor man skal starte for å få seg smarthus? Fibaro er en av de største leverandørene av smarthus-produkter som benytter seg av Z-wave teknologi. De lager et helt modulært trådløst system med flott design så du skal kunne sette opp ditt eget økosystem basert på dine premisser og ønsker. Les mer om Fibaro smarthus her.

 • Athom Homey er den perfekte julepresangen

  Athom Homey

  Smarthus er en jungel av alternativer, merker, signaltyper og muligheter. Men Athom har gjort dette mye enklere for oss med Homey! Athom Homey er en smarthus-sentral som fungerer med både Z-wave, ZigBee, WiFi og Bluetooth signaler. Få hele ditt smarthus inn i en app! Les mer om Athom Homey her.

 • Gi julen steming med Philips Hue

  Julestemning med Philips Hue

  Hue er utvilsomt den mest kjente og populære serien innen smarthus-belysning. Systemet har alt fra flott lamper til lyspærer som du enkelt kan styre fra telefonen. Du kan planlegge når lys skal skru seg av og på, samt hva slags type belysning du ønsker gjennom dagen. Gi julen en varm steming med Philips Hue! Les mer her.