Varmecomfort Flexwatt Varmefolie Tilbehør • 5402024

Varmecomfort Byggfolie 19,5M2 2,6mx7,5m

Byggfolie fra Varmecomfort er en damp og fuktsperre som legges over Flexwatt eller Prosjektwatt varmefolie for og beskytte varmefolien mot eventuelle fuktskader.

Funksjonalitet

Byggfolien fungerer også som dobbeltisolering av folien og som glidesjikt.Dette er også ett krav som må følges når man leggervarmefolie.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”