Namron Digital Termostat • 5401390

Namron termostat digital 16A hvit

-+
 • Gulv- og romføler
 • Effektregulatorfunksjon
 • 2-polet hovedbryter
 • Spareprogram/ ukeprogram
 • Hvit utførelse
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
Denne 16A "alt-i-ett"- termostaten har et brukervennlig, digitalt display som enkelt lar deg ta i bruk alle praktiske funksjoner og innstillingsmuligheter. Termostaten måler temperaturen i gulvet og/eller rommet og styrer automatisk varmen mot ønsket, innstilt temperatur. Dette fører til en stabil temperatur, og både økt komfort og energibesparelse.

I tillegg til det doble følersystemet (gulv og rom) er termostaten utstyrt med effektregulator. Dette er særlig praktisk for de rommene der det ikke er ønskelig eller mulig å plassere en temperaturføler. Effekten styres da manuelt ved at du stiller inn etter % av maks effekt, og gulvet varmes opp uavhengig av forholdene i rommet. Typiske rom hvor dette kan være praktisk er eksempelvis en trekkfull gang, vaskerom, bad og andre steder der man ønsker fast gulvvarme.

Termostaten lar deg også sette opp ukeprogrammer slik at du kan du kan styre temperaturen ut ifra din livsstil og dine behov. Du kan for eksempel velge å sette temperaturen til 21 grader på morgenen i ukedagene, deretter kjøligere på dagtid mens du er borte på jobb, for at den så øker igjen på ettermiddagen når du er tilbake igjen. I helgene kan temperaturen være jevn gjennom dagen for så å senkes på nattestid. Andre smarte funksjoner er frostsikring og barnesikring, samt en funksjon som gjør at termostaten detekterer dersom et vindu åpnes. Skjer dette vil termostaten i første omgang reagere med å skru av varmen, for så å skru den på igjen dersom temperaturen stiger raskt eller funksjonen har vært aktiv i mer enn 30 minutter.

Teknisk beskrivelse

2-polet hovedbryter: Kan styre en last på inntil 3600W.
Medfølgende gulvføler, innebygd romføler og effektregulator.
Temperaturbegrensning og overspenningsvern, samt vern mot overtemperatur.

Funksjonalitet

Termostaten har flere smarte funksjoner og innstillingsmuligheter som gir økt komfort og lavest mulig strømforbruk – blant annet har den frostsikring, spareprogram og ukeprogram med nattsenking. Barnesikringen deaktiverer display og knapper slik at barn ikke kan forandre innstillinger eller program.

Bruksområde

Anbefales for styring av varme med minimum energibruk.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”