Elko Tidsbryter • 1410210

Tidsbrytersett 16A 2pol PH

Tidsbrytersett bestående av displaytimer og enkel stikkontakt.

Funksjonalitet

Tidsbryteren har en på/av funksjon med tidsintervall fra 1 minutt til 8 timer.

Bruksområde

Benyttes til kaffetrakter, vifter, strykejern, lys etc.
Tidsbyteren kan fjernbetjenes med en impulsbryter, for både å skru av eller på etterløpstiden. Etterløpstiden justeres ved å trykke på henholdsvis + eller -, hvis ingen justering finner sted i løpet av 3 sekunder, vil tidsbryteren koble inn lasten og tiden begynne å løpe.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”