HellermannTyton Helawrap 25mm Sort 25m/pk • 1345238

HELAWRAP 25mm SORT 25m/BOX

  • Ideel løsning for bunting, beskyttelse og festing av kabel og ledninger
  • Påføring er enkel og raskDe spesielle profilene gjør det mulig å forgrene av kabel hvor du måtte ønske
  • Tilgjengelig i flere farger og størrelser
  • Håndverktøy HAT for rask montering er inkludert

Helawrap benyttes for å bunte og beskytte kabler innen elektrisk industri, skapbygging, maskinproduksjon og bilindustri, der bevegelse og vibrasjon forekommer.

Teknisk beskrivelse

Helawrap benyttes for å bunte og beskytte kabler innen elektrisk industri, skapbygging, maskinproduksjon og bilindustri, der bevegelse og vibrasjon er et faktum. Helawrap i 25 meters lengder er tidsbesparende løsning for industrielle applikasjoner. Takket være utmerket motstandsdyktighet mot flammer, er Helawrap i Polyamid 6 V0 det anbefalte produktvalget der brannbeskyttelse er viktig, for eksempel i kollektivtrafikk. Med dette produktet er det slutt på kabelkaos i PC- TV- Hi-Fi kabler m.m.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”