Elko 80/55 Koblingsboks IP55 PH • 1240180

Koblingsboks 80/55 IP55 PH Elko

Spylesikker koblingsboks IP55, i to-komponent materiale.
Membraninnføringer for kabel, 9 på siden og 2 i bunnen.
Leveres uten koblingsklemmer, godkjent for 6 koblinger/Max 20 ledere med 1,5mm² og 5 koblinger/Max 15 ledere med 2,5mm².
Hulltaking skal kun utføres med kabel, kabelinnføringen skal ikke bearbeides med verktøy.
Tilbehør som strekkavlaster, tettepropp for punktert membran og tettepropper for skruer er integrert på innsiden av lokket. Åpne dreneringshull ved montering.

IP55
440V
Farge: Polarhvit
Mål: 97x70mm
Maks antall koblinger:
-1,5mm² - 6 koblinger - Max 20 ledere
-2,5mm² - 5 koblinger - Max 15 ledere
Halogenfri

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”