PM FLEX Bøyefjær 20 mm • 1226739

Bøyefjær 20mm PM-Flex

En bøyfjær produsert av stål. Du kan enkelt bøye våre stive 750N-rør med denne bøyefjæren. For å få en 90 graders vinkel kreves at røret er bøyd i en overbøy. Det kreves en overbøy for at røret ikke skal gå gå tilbake til opprinnelig posisjon.

Bruksområde

Pmflex tillbehør.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”