PM FLEX Lavfriksjonsrør med utjevnet innside • 1226601

K-rør Lavfriksjonsrør HiSpeed 20mm LSZH 100m

HiSpeed er et halogenfritt lavfriksjonsrør med spesielt utviklet innside av PM FLEX som minsker motstanden ved trekking av kabler. Dette bidrar til mindre slitasje ved trekking og ikke minst forenkler trekke jobben. K-røret er godkjent for installasjon mellom -25°C till 90°C og for innstøpning.

Teknisk beskrivelse

Rør diameter 20 mm. Lengde 100 meter.

Funksjonalitet

Gir mulighet for enmanns installasjon. Røret har en utjevnet innside. Mer holdbart enn en tradisjonell PVC fleksible rør. Metermerket.

Bruksområde

For bruk ved skjult anlegg i vegg, I betong, Innfelt montering i undertak, Prefabrikert.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”