PM FLEX Trekkefjærer • 1226488

Trekkefjær 4Speed 4mm 10m

Denne lettarbeidede trekkefjæren er laget av høykvalitets PET og er designet for å håndtere krevende kabelinstallasjoner med enkelhet. Med en tålighet på over 1000N og en lengde på 10 meter, kombinerer denne fjæren styrke og brukervennlighet for effektive og smidige installasjoner.

Teknisk beskrivelse

Trekkefjæren er 10 meter lang med en diameter på kun 4 mm, optimalisert for å passe gjennom trange og komplekse rørveier. Den er utformet fra PET, kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet. En spesialbehandlet utside reduserer friksjon, og det inkluderte ekstra miniøyet forbedrer funksjonaliteten ytterligere.

Funksjonalitet

Denne trekkefjæren har en unik spiralform som maksimerer brukervennligheten ved å redusere friksjon under trekking. Dette sikrer en glatt operasjon selv gjennom stramme svinger og lange distanser. Den høye tåligheten på over 1000N sikrer at fjæren kan motstå tunge belastninger uten å feile.

Bruksområde

Ideell for elektrikere og installatører som arbeider med inn- og utvendige kabelinstallasjoner der plass er begrenset og nøyaktighet er avgjørende. Den er spesielt nyttig i boligkomplekser og kommersielle bygninger der smidige og effektive installasjoner er nødvendige.

Montering

Denne trekkefjæren er ekstremt enkel å bruke. Fest kabelen til det medfølgende miniøyet, og begynn trekkeprosessen. Den lave friksjonen og den robuste konstruksjonen gjør den til et pålitelig verktøy for enhver installasjon.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”