OBO BETTERMANN L-stykke til kanal GK 70130 • 1219140

Kanal GK-I70130RW Innvendig hjørne I OBO

Innvendig L-stykke til kanal GK 70130. For montering i et hjørne. Obs! Som front overdel brukes standard flatfront som kappes til riktig størrelse. Bruk kapp eller bestill separat på el.nr 1219175. Kanalsystemet GK-70130 fra OBO Betterman er et meget fleksibelt system med alle nødvendige komponenter for enkel tilgang til strøm og data på kontorer. Materiale: Blyfri polyvinylklorid. Kan monteres rett på veggen. 1 stk i kartongen.

Teknisk beskrivelse

L-stykkets mål 200x200 mm. Bygger 130 mm. fra innersiden av hjørnet.

Bruksområde

Innerhjørne for retningsendring av installasjons Kanal.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”