OBO BETTERMANN Installasjonskanal Tilbehør • 1219136

Kanal GK-I70110RW Innvendig hjørne OBO

Innvendig L-stykke til kanal GK 70110. For montering i et hjørne

Obs! Som front overdel brukes standard flatfront som kappes til riktig størrelse. Bruk kapp eller bestill separat på el.nr 1219175
Kanalsystemet GK-70110 fra OBO Betterman er et meget fleksibelt system med alle nødvendige komponenter for enkel tilgang til strøm og data på kontorer. Til kanalen kan det bestilles hjørner i alle vinkler, både utvendig, innvendig, 90 grader på vegg, samt T-kobling. Selvsagt finnes også overdeler, endestykker, sammenkoblinger, skillevegger, samt moduler for tilkobling av strøm og data.
Dette er tilleggsutstyr som må bestilles i tillegg til kanalen.
L-stykkets mål 200x200mm. Bygger 130mm fra innersiden av hjørnet.
Materiale: Blyfri polyvinylklorid.

Kan monteres rett på veggen.
1 stk i kartongen.

Teknisk beskrivelse

Innerhjørne for retningsendring av installasjons kanal.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”