ØS Varme Termonett Øglænd System AS • 1036226

ØS Termonett 1200x800x2,05 mm

Dette termonettet monteres enkelt på brennbare gulv. Det er galvanisert for å unngå rust, og nettet kan dessuten også legges på ujevne gulv. Målene er 1200 x 800 mm, og byggehøyden er lav, bare 15 mm fra tregulv.

OBS: Husk jordfeilbryter på alle varmekabelanlegg.

Teknisk beskrivelse

Mål: 1200 x 800 mm
Byggehøyde: 4,10 mm
Maskevidde: 25 x 25 mm

Funksjonalitet

Netting for legging av varmekabel på brennbart underlag. Nettet er varmeledende og sørger for jevnt fordelt varme.

Bruksområde

Tilbehør for varmekabler

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”