NEK Kabel Brannalarmkabel 2x1/1mm² • 1029338

Brannalarmkabel 2x1/1mm² Folieskjermet alarmkabel

Folieskjermet kabel for alarmanlegg med revolverte ledere. Den hvite halogenfri og flammehemmede kappen gjør den pen å legge direkte på vegg. Leveres på plastsneller som ligger i boks, kabelen er enkel å trekke ut.

Bruksområde

Konstruert for desentraliserte varslingsanlegg, innendørs montasje. Beregnet for byggverk i med virksomhet i risikoklasse 2 - 6. Støyskjermet signaloverføring til høyttalere og sirener. Leveres på praktiske sneller i boks 100 m eller på 500 m trommel. 1 mm² tverrsnitt kombinert med lavere vekt og ytterdimensjon gjør NEK Brannalarmkabel til det beste valg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent