Cenika FlexFoil B=140cm 60W/m2 • 1005948

Cenika FlexFoil B=140cm 60W/m2

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning
En meget god løsning for elektrisk gulvvarme som installeres direkte under parkett, laminat eller tregulv. Varmefolien legges på FlexFoil underlagsplater. Platene er trinnlydsdempende og reflekterer varmen oppover. Løsningen bygger totalt 6,5mm og kan med fordel styres med dag- og nattsenking pga den raske oppvarmingstiden. Metervare / hel rull = 50m

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”