Nexans Signalkabel • 1008146

10 par 0,6 PT HF E4 350m

Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
1008146

12 989,-

10 391,20 eks. mva. Pris per 350 Meter
Bestillingsvare 3-6 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
Salgspakning: 350 Meter
350 x
-+
Uskjermet signal/alarm parkabel for alle typer alarm-, signal-, og ringeanlegg.

Halogenfri og flammehemmet. PE lederisolasjonog LSZH ytrekappe.

Teknisk beskrivelse

Entrådet, med 0,6mm lederdiameter.

Montering

Kabelen er konstruert for fast forlegging innendørs.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent