Zaptec Sense, HAN • 92437

Zaptec Sense, HAN

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning

Zaptec Sense, HAN – Optimalisering av strømforbruk for moderne hjem

Zaptec Sense, HAN, er en innovativ løsning designet for å effektivisere strømforbruket i hjem med begrenset strømtilgang. Denne enheten sikrer at du kan maksimere bruken av din tilgjengelige strøm på den smarteste og mest effektive måten, samtidig som den beskytter hjemmets sikringer.

Teknisk beskrivelse

Zaptec Sense er et intelligent system som kobles direkte til ditt sikringsskap for å overvåke og administrere strømforbruket i hjemmet. Ved å tilpasse strømforbruket i sanntid, unngår systemet overbelastning og sikrer optimal distribusjon av energi, spesielt når du lader elbiler.

Funksjonalitet

Med Zaptec Sense kan du lade elbilen din effektivt uten risiko for å overbelaste systemet. Enheten justerer automatisk strømtilførselen basert på husets totale forbruk, og reduserer strømkostnader ved å unngå høye forbrukstopper. Dette bidrar til en mer miljøvennlig og økonomisk bruk av strømressursene.

Bruksområde

Zaptec Sense er ideell for hjem med flere elbiler eller høyt strømforbruk, som krever intelligent styring av sin energibruk. Den er spesielt nyttig i leilighetskomplekser og eneboliger der strømkapasiteten er begrenset, men behovet for effektiv energiutnyttelse er høyt.

Montering

Monteringen av Zaptec Sense er enkel og brukervennlig. Enheten installeres i sikringsskapet og krever minimalt med teknisk inngrep. Dette gjør det mulig for brukere å raskt sette opp systemet og begynne å nyte fordelene med optimalisert energiforbruk.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”