Zaptec Keys (RFID) • 92444

Zaptec Keys (RFID)

Sort ladebrikke (RFID) med Zaptec-logo. Brikken er av Mifare-standard og fungerer med alle ladestasjoner for elbil som støtter Mifare, inkludert Zaptec ladestasjoner.

Bruksområde

Ladebrikken kan brukes med Zaptec og andre ladestasjoner for å låse den, slik at du kan begrense hvem som kan bruke ladestasjonen. En nyttig funksjon for deg som har en ladestasjon ved hytten eller et annet sted der den er uten tilsyn i en lengre periode. Ladebrikken leveres med elastisk tau for enkel montering på nøkkelknippe.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”